Arcam verwelkomt Kondor Wessels Vastgoed als nieuwe sponsor

22.02.22 Arcam

Het werk van Arcam wordt ondersteund door subsidiegevers, sponsors, fondsen, partners en particulieren. Sponsors en Arcam hebben een bijzondere relatie, niet alleen een ondersteunende, maar ook een inhoudelijke. In een reeks interviews laten we je kennismaken met nieuwe of langlopende en bijgetekende sponsors.

Wie is Kondor Wessels Vastgoed?

‘Wij geloven dat mensen met grensverleggende ideeën de wereld zinvol kunnen veranderen. Door ruimte te bieden aan denkers, ondernemers, bewoners en studenten met grootse ideeën, faciliteren wij innovatie en zetten wij complexe (vastgoed)vraagstukken om in succesformules. Zo realiseren wij als projectontwikkelaar gezonde en inspirerende plekken, waar mensen nog generaties lang van kunnen genieten. Onze relaties roemen onze onconventionele aanpak. Zij weten dat wij kansen zien in – op het oog – onmogelijke opgaven’.

 

De samenwerking met Arcam

Kondor Wessels Vastgoed bestaat uit jonge, ambitieuze en ondernemende mensen met liefde en aandacht voor de gebouwde omgeving. Mensen met lef, die projecten vanuit verschillende invalshoeken durven te benaderen en daardoor tot bijzondere oplossingen komen.

Onze portefeuille toont de bijzondere projecten waar wij dagelijks aan mogen werken. Daarom vinden wij het als team van ontwikkelaars belangrijk met een vernieuwende blik te blijven kijken naar het belang van architectuur, ruimtelijk ontwerp en stadsontwikkeling. Arcam biedt als toonaangevende netwerkorganisatie bij uitstek de ruimte om dit gesprek te voeren.’

Project uitgelicht

Elements, shaped for you
Wind, zon, water, groen … op de scherpe hoek aan het water van de Amstel hebben de elementen vrij spel. Samen met de historische stedenbouwkundige lijnen bepalen ze het ontwerp van Elements: een nieuwe iconische woontoren in het Amstelkwartier in Amsterdam. Dankzij het parametrische ontwerp is de ultieme vorm van de toren met balkons ontstaan en is het gebouw gevormd door de elementen.

Elements krijgt 70 koop- en 70 middeldure huurwoningen. De comfortabele appartementen bieden een panoramisch uitzicht op de stad, het groen of op het water. De bewoners van Elements genieten samen van een private groene binnentuin, een wintertuin en een daktuin waar ’s winters geschaatst kan worden. Het exclusieve zwembad biedt vrij uitzicht over de Amstel. In de plint van Elements vind je commerciële ruimtes, co-working spaces en een gezellige bar voor de hele buurt.

Het internationaal prijswinnende ontwerp van Elements is parametrisch. Het woongebouw is vormgegeven naar een ontwerp van Koschuch Architects. Dit ontwerp is in grote mate gebaseerd op parametrisch design waarbij ARUP honderden torenvarianten met elkaar heeft vergeleken. De contouren van het gebouw zijn afgestemd op haar natuurlijke omgeving en zorgen voor een optimale woonbeleving.

Interesse om ook sponsor te worden?

Sponsors en Arcam hebben een bijzondere relatie, niet alleen een ondersteunende, maar ook een inhoudelijke. Wij gaan met onze sponsors in gesprek om ook inhoudelijk op elkaar aan te sluiten. Door een relatie aan te gaan met Arcam ga je als sponsor ook indirect een relatie aan met het netwerk en publiek van Arcam.

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met:

Vincent van Kekerix
Zakelijk Leider
T 020 26 16 662
E vincent@arcam.nl

Website by HOAX Amsterdam