Online informatiebijeenkomst design-charette Holendrecht

08.11.21 Jorn Zwart

Aankomende woensdag (10 december) vindt van 10:00 tot 11:30 de online informatiebijeenkomst over de door Arcam georganiseerde design-charette van Holendrecht plaats. In het eerste uur zullen participanten worden geïnformeerd over de week. Hierbij vertellen Indira van ‘t Klooster en Jorn Zwart (Arcam) meer over de procedure en planning, informeren Boudewijn Boon en Frank Suurenbroek (HvA) over hun lopende onderzoek met betrekking tot veerkrachtigheid en sluiten Imke Veltmeijer en Marion Kranenburg (Eigen Haard) af door meer te vertellen over de casus Holendrecht. In het laatste halfuur is tijd voor vragen ingepland.

 

Ben je nog niet op de hoogte van de design-charette? In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en Eigen Haard organiseert Arcam een design-charette (ontwerpstudio) waarin het Hart van Holendrecht centraal staat. In de design-charette van 9 t/m 15 december 2021 gaan drie ontwerpteams één week intensief aan de slag rondom drie vragen:

– Hoe kan in de wijk ‘Hart van Holendrecht’ de sociale en ecologische veerkracht worden verbeterd door ruimtelijke ingrepen?

 

– Welke rol kan een herinterpretatie van de zone tussen private en publieke ruimte (van plint tot plein) daarbij spelen?

 

– Hoe kan de bestaande bebouwing optimaal profiteren van de nieuwbouwopgave aan het plein?

 

Zou jij wel deel uit willen maken van één van die ontwerpteams? Check dan de ‘Open Call’ die online staat en neem geheel vrijblijvend deel aan de informatiebijeenkomst over de design-charette. 

 

Indien je op woensdagochtend van 10:00 tot 11:30 deel wil nemen aan de informatiebijeenkomst is dat mogelijk via onderstaande link:

 

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/6063076991?pwd=ekZ1em91ejdYN3RXMUkyWlZMU3lnUT09

 

Stuur bij voorkeur vooraf ook even een mail naar jorn@arcam.nl om je aanwezigheid aan te kondigen.

Website by HOAX Amsterdam