Pitch je evenement voor Juni Amsterdam Architectuurmaand 2023

29.03.23 Arcam

Het Arcam Paviljoen is voor jou in juni! De hele maand juni vieren we de Amsterdamse architectuur, met als hoogtepunt de Dag van de Architectuur in het weekend van 17 en 18 juni 2023. In deze maand nodigen we je uit om een kortdurend evenement of een pop-up expo te organiseren in Arcam.

Waar moet je activiteit aan voldoen?

  • Je voorstel past in het domein van architectuur en de gebouwde omgeving in de Metropoolregio Amsterdam.
  • Het levert een bijdrage aan het gesprek met de stad en over de stad. Denk bijvoorbeeld aan een filmavond met nagesprek, een presentatie van een nieuw project, een gesprek over de stand van de architectuursector in Amsterdam, of een bijeenkomst met een discussie over de tendercultuur.
  • Je evenement is in principe publiekelijk toegankelijk of de uitkomsten worden publiekelijk gedeeld na afloop.
Wij bieden

Arcam biedt het paviljoen aan de Prins Hendrikkade gratis aan. Je bent welkom in onze creatieve, zelf in te delen ruimte op de kadeverdieping en/of begane grond met gratis licht, elektra, een groot scherm, 50 stoelen én als decor de Tijdlijn Amsterdam 2000-2030 op de muur (een buitenactiviteit is niet mogelijk).

Kade = ca. 75 m2  / galerie = ca. 110 m2 bruikbaar oppervlak.

We ondersteunen jouw event in de communicatie via nieuwsbrief (ruim 8000 lezers), website en social media om een breed publiek van zowel professionals als liefhebbers voor je evenement te interesseren. Je bent vrij om je evenement gratis of betalend te laten plaatsvinden, maar de kosten per bezoeker bedragen € 4,-, ten bate van Arcam. Zijn die kosten een probleem? Neem contact op!

Jij regelt zelf

Opbouw, afbouw, logistiek, catering, PR-teksten en beeld, organisatie vooraf, tijdens, en na de activiteit, de inhoud én de financiering. Je evenement laat geen fysieke sporen na in Arcam. De duur van het evenement kan in overleg bepaald.

Inzenden

Pitch je idee voor een activiteit tussen 1 juni en 2 juli bij Arcam per email aan Sjaan van der Tol via sjaan@arcam.nl

  • wat wil je in Arcam organiseren?
  • welke datum of data wil je gebruikmaken van Arcam?
  • hoeveel ruimte heb je nodig?
  • voor wie?

Deadline aanmelden: zondag 14 mei
Selectie bekend: week van 15 mei

 

Stel je gebouw open tijdens de Dag van de Architectuur

In 2023 is het thema van de landelijke Dag van de Architectuur Toegang | Toegankelijkheid. Dit weekend is de uitgelezen kans voor ruimtelijke ontwerpers en bouwers om in gesprek te gaan met een breed en divers publiek van geïnteresseerden.

Arcam roept architectenbureaus, opdrachtgevers, corporaties en coöperaties op om de deuren van een gebouw of project naar keuze te openen tijdens de Dag van de Architectuur op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023.

Website by HOAX Amsterdam