Videocollege #6

De iconen van Amsterdam West

12.05.20 Arcam

Tijdens de Coronacrisis brengt Arcam de komende weken de stad gewoon naar je toe! Ontdek Amsterdam vanaf je bank met onze nieuwe reeks videocolleges, gegeven door gids Jelte van Koperen. Met wekelijks een nieuw verhaal over een Amsterdams stadsdeel en haar iconen. 

Van grote historische transformatieprojecten als de Hallen en het Westergasterrein tot de moderne nieuwbouw van de Houthaven. Van de smalle straten in de Jordaan tot aan de uiterste randen van Nieuw-West. Ja, er valt ontzettend veel te leren in het nieuwe videocollege! Gids Jelte van Koperen neemt je deze week weer mee door onze stad. Deze keer ligt de focus op Amsterdam West. Het diverse aanbod aan indrukwekkende architectuur kan je virtueel gaan ontdekken!

De Iconen van Amsterdam West

Wil je liever op eigen houtje de wijk ontdekken? Ga dan eens op pad met onze Do It Yourself Architecture Walk door Amsterdam West!

Abonneer je op ons YouTubekanaal en bekijk als eerste een gloednieuw videocollege!

Arcam bedankt alle partijen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van deze video. Waar mogelijk en bekend zijn auteursrechten genoemd. Het college en de bijbehorende beelden zijn samengesteld door Jelte van Koperen. 

Website by HOAX Amsterdam