Outdoor Exhibition Bridges across the IJ River at NDSM-werf

26.05—
17.07.22

NDSM-werf

To mark the vote for two bridges across and one tunnel below the IJ river, the City of Amsterdam, in cooperation with Arcam, is organising an open-air photo exhibition on the NDSM wharf. Bridges often evoke emotions. A bridge can represent connection, to meet one another and proximity, but also alienation and separation. A bridge literally connects, but also increases traffic in neighbourhoods where the bridge comes ashore.

 

Expositie Sprong over het IJ

Een selectie van de ingestuurde foto’s wordt afgedrukt en krijgt een plekje op de buitenexpositie “Sprong over het IJ” op de NDSM-werf. De expositie is te zien van 26 mei t/m 17 juli 2022. De foto’s en verhalen komen ook online beschikbaar via de website amsterdam.nl/sprongoverhetij.

Tegelijkertijd vormen de foto’s en verhalen input voor een moodboard, dat inspiratie kan bieden aan de ontwerpers van de brug in de volgende fase. Een moodboard dat laat zien wat Amsterdammers willen en juist niet willen van een brug.

In de buitenexpo kan je ook een audiotour met de persoonlijke verhalen van diverse inzenders beluisteren via QR codes. Tip, neem je telefoon en je eigen koptelefoon of oortjes mee!

Website by HOAX Amsterdam