Barcam Architects Cafe #11 @ De Druif

06.06.24

18:00
De Druif
Elke eerste donderdag van de maand!

Barcam is het maandelijkse architectencafé van Amsterdam, door en voor architecten en iedereen uit de bouwwereld in de Metropoolregio Amsterdam op de eerste donderdag van de maand.

Thema 6 juni
Naar De Druif!

Op donderdag 6 juni vinden de Europese Verkiezingen plaats. En Arcam wordt, net als tijdens de Nationale Verkiezingen, omgetoverd tot stembureau. Daarom wijken we voor deze editie uit naar Café De Druif aan de overkant van ons paviljoen. Dus waarom combineer je niet het nuttige met het aangename: breng je stem uit bij Arcam en kom daarna borrelen met de Barcam commissie bij één van de oudste bruine kroegen van de stad. Het pand waar café De Druif in gevestigd is, dateert uit 1566.

De Barcam-leden gaan graag met je in gesprek over hun favoriete kroeg-onderwerpen. Welke dat zijn, lees je hier binnenkort.

 

Datum: Donderdag 6 juni 2024
Tijd: Borrel start om 18.00 uur
Locatie: De Druif, Rapenburgerplein 83, 1011 VJ Amsterdam
RSVP: Aanmelden niet nodig!
Locatie: Arcam, Prins Hendrikkade 600
Taal: Engels of Nederlands

Barcam wordt georganiseerd door Katja de Winter (Ponec De Winter), Surya Steijlen (LEVS architecten), Sanne Oehlers (Mecanoo), Wilco van Oosten en Robin Beers (INBO), Valentijn Kaal (AM), Judith Tillie (Woonzorg Nederland), Jaap van den Hoogen en Juliette Zegers (de Architekten Cie.), Ammar Alhoushi (Ammodo), Mimi Oldenhave (ruimtelijk en communicatie-professional) en (Sjaan van der Tol (Arcam).

Website by HOAX Amsterdam