Dag van de Architectuur Amsterdam 2023

Zaterdag 17 en zondag 18 juni

17.06—
18.06.23

Amsterdam

In 2023 is het thema van de landelijke Dag van de Architectuur ‘Toegang | Toegankelijkheid’. Dit weekend is de uitgelezen kans om de nieuwste architectuur te ontdekken en in gesprek te gaan met architecten.

Op en rondom deze dagen organiseren we samen met partners diverse wandelingen, rondleidingen, fietstochten en openstellingen van gebouwen en woningen. Het programma wordt momenteel samengesteld en in mei gepubliceerd via deze pagina.

Programma

Op zaterdag ontdek je veelal de nieuwste projecten van Amsterdam die speciaal voor de Dag van de Architectuur hun deuren openen voor rondleidingen. Er volgt nog een speciaal inclusief rondleidingenprogramma in het kader van Architectuur voor Iedereen. Op zondag vinden er vooral wandelingen plaats.

Pitch je evenement voor Juni Amsterdam Architectuurmaand 2023

Maar er is nog meer! Want het Arcam paviljoen kan van jou zijn in juni. De hele maand juni vieren we de Amsterdamse architectuur, met als hoogtepunt de Dag van de Architectuur in het weekend van 17 en 18 juni 2023. In deze maand nodigen we je uit om een kortdurend evenement of een pop-up expo te organiseren in Arcam.

Website by HOAX Amsterdam