Pitchmiddag Design-charette Hart van Holendrecht in Groene Hub

Kom naar de eindpresentaties van de Design-charette!

15.12.21

In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en Eigen Haard organiseert Arcam een design-charette (ontwerpstudio) waarin het Hart van Holendrecht centraal staat. In de design-charette gaan drie ontwerpteams één week (van 9 t/m 15 december) intensief aan de slag rondom drie vragen: Hoe kan in de wijk ‘Hart van Holendrecht’ de sociale en ecologische veerkracht worden verbeterd door ruimtelijke ingrepen? Welke rol kan een herinterpretatie van de zone tussen private en publieke ruimte (van plint tot plein) daarbij spelen? Hoe kan de bestaande bebouwing optimaal profiteren van de nieuwbouwopgave aan het plein?

 

Eindpresentaties
@ de Groene Hub, Holendrecht

Ben je geïnteresseerd in de voorstellen van de drie deelnemende teams? Kom dan naar de Groene Hub in het hart van Holendrecht op 15 december 2021 om 16.30 uur. Daar zullen de teams live hun resultaten presenteren. Samen met afgevaardigden van Arcam, Eigen Haard en de Hogeschool van Amsterdam ontdek je meer over de ontwerpoplossingen voor de vraagstukken.

De Groene Hub is een doe- en leergemeenschap voor social en duurzame initiatieven, op Holendrechtplein 44, in de voormalige Lotusschool.

Reserveer via de RSVP knop rechtsboven deze pagina.

Om aanwezig te zijn tijdens de presentaties heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

 

Dit programma wordt ontwikkeld in opdracht van Eigen Haard en Hogeschool van Amsterdam