Rondleidingen in Westbeat van Studioninedots

Dé winnaar van de Gouden AAP 2021

21.10.21

14:00—16:30
Westbeat

Ervaar de brutalistische trekken van de winnaar van de Amsterdamse Architectuurprijs van 2021. Neem deel aan één van de rondleidingen door het prijswinnende Westbeat in de herfstvakantie op donderdagmiddag 21 oktober onder leiding van architecten van Studioninedots.

Nog 2 tickets voor 14.30 uur en 1 ticket voor 16.00 uur! 

Als een zandkasteel rijst Westbeat boven de Ring A10 uit. Het gebouw op de hoek van de Delflandlaan en de Lelylaan is gebouwd als een overbrugging tussen het centrum en Nieuw-West; zowel in fysieke als filosofische zin. Zo overbrugt het gebouw het fysieke hoogteverschil dat tussen de gebieden bestaat met haar verspringende verdiepingen.

 

Hier is iets bijzonders gerealiseerd met een visie die groter is dan de kavel alleen.
Vakjury Gouden AAP 2021

Op 28 mei 2021 werd Westbeat, ontworpen door Studioninedots in opdracht van Lingotto & Achmea Dutch Residential Fund, uitgeroepen tot de winnaar van de vakprijs én de publieksprijs van de Gouden AAP, dé Amsterdamse Architectuurprijs. Een voorbeeldstellend project dat aantoont wat mogelijk is wanneer de gemeente de financiële en programmatische ruimte geeft om iets moois te realiseren, aldus de vakjury.

Grijp de kans om dit voorbeeldstellende gebouw onder begeleiding van de ontwerpers van binnen en buiten te ontdekken, nu de RIVM-maatregelen het weer toelaten!

AT5's Bouw Woon Leef op bezoek bij Westbeat
Tickets en info

De rondleidingen van 30 minuten vinden plaats op donderdagmiddag 21 oktober tussen 14.00 en 16.30 uur. Na afloop van de rondleiding is er de mogelijkheid tot vragen stellen of nog even zelf rond te lopen.

Verzameladres: Delflandlaan 1062, 1068 EB Amsterdam
Tijdsloten: 14.00 uur / 14.30 uur / 15.00 uur / 15.30 uur / 16.00 uur
Tickets: € 7,50
Verkrijgbaar via de ticketlink bovenaan de pagina
Openbaar vervoer: Station Lelylaan bevindt 8 minuten loopafstand

Coronatoegangsbewijs

Alle bezoekers worden gescand bij entree op het bezit van een geldige QR-code van het coronatoegangsbewijs dat kan worden verkregen door een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs, of een bewijs van herstel van corona. Download thuis alvast de CoronaCheck-app op je telefoon, upload thuis ook je QR-code op je telefoon of print je QR-code op papier. Vergeet je identiteitsbewijs niet!

Website by HOAX Amsterdam