Uitreiking Amsterdamse Architectuurprijs 2022

Vijftiende editie van de uitreiking van de AAP!

19.05.22

20:00—00:00

Op donderdagavond 19 mei 2022 vindt de feestelijke uitreiking plaats van de vijftiende editie van de Amsterdamse Architectuurprijs. Tien gebouwen en projecten maken kans om tot beste gebouw van Amsterdam te worden uitgeroepen. Ontdek ze alle tien via de AAP pagina op deze website.

NIEUWE LOCATIE: De uitreiking inclusief feest na afloop vindt plaats in de Centrale Markthal, de ooit grootste overdekte markthal van Europa.

 

 

Uitreiking + Feest!

De vijftiende editie van de Amsterdamse Architectuurprijs verdient een spectaculaire uitreiking!

Tussen meer dan 200 professionals en liefhebbers van architectuur en landschapsarchitectuur maken we in de Centrale Markthal bekend welke architecten, opdrachtgevers en projecten dit jaar naar huis mogen met de spiksplinternieuwe awards.

Na twee ingetogen uitreikingen tijdens de coronacrisis, kijken wij uit naar een uitbundige viering van de Amsterdamse architectuur! Zodra de winnaars bekend zijn, gaan de stoelen aan de kant en maken we er een feestje van tot 01.00 uur ’s nachts!

 

Programma en locatie

Verzamelen: Jan van Galenstraat 6, 1051 KM Amsterdam

19.30 Feesttreintje over het terrein, langs oa de muurschildering van Keith Haring, naar de feestlocatie
20.00 – 21.30 Uitreiking AAP 2022
21.30 Start dansfeest + borrel
01.00 Einde

NIEUWE LOCATIE!
De verwachtingen zijn hooggespannen en dat merken we aan de kaartverkoop! Westbeat, als beoogde locatie, is een prachtig gebouw, maar (nog) niet optimaal geschikt voor de interactieve, feestelijke avond die we jullie willen bieden. Daarom hebben we besloten om uit te wijken naar de Centrale Markthal uit 1932, die momenteel wordt herbestemd door BOEi.

Tickets

Reguliere tickets: €24,50, inclusief welkomstdrankje + hapjes

Ticketkosten zijn inclusief commissie- en transactiekosten. 

De Amsterdamse Architectuurprijs 2022 wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Aberson, QbiQ Wall Systems en Tarkett

Website by HOAX Amsterdam