AFFR Contested Spaces Debat met Marjan Slob

06.10.23

17:15—18:30
Rotterdam

Wat betekent het om met elkaar ons leven op aarde te delen? Mensen ervaren dezelfde realiteit op verschillende manieren.

Denker des Vaderlands Marjan Slob gaat tijdens het AFFR (Architectuur Filmfestival Rotterdam) op 6 oktober in gesprek met panelgasten architect Lyongo Juliana en cultuurfilosoof Lieven De Cauter over het hoofdthema contested space – betwiste ruimte – aan de hand van enkele filmfragmenten uit de festivalselectie.

Gemodereerd door Arcam-directeur Indira van ‘t Klooster.

Over AFFR 2023
4-8 oktober 2023

Het AFFR viert in 2023 zijn vijftiende editie, en daarom pakt het festival extra groots uit. Niet alleen met het meest uitgebreide programma ooit – met bijna 100 films over architectuur en de stad – maar ook met bijzondere lezingen en sprekers: Rem Koolhaas, Inez Weski, Martin Koolhoven, Deyan Sudjic en denker des vaderlands Marjan Slob zijn dit jaar allemaal te gast op AFFR.

Daarnaast zijn er premières, klassiekers en niet eerder ontdekte films, maar ook masterclasses, short-programma’s, excursies en een pubquiz. Voor wie niet kan kiezen is er op zondag de Best of AFFR. Van 4 tot en met 8 oktober 2023 zijn Theater Zuidplein en LantarenVenster de places to be voor iedereen die zich interesseert voor architectuur, voor film of voor de eigen gebouwde omgeving.

Website by HOAX Amsterdam