Barcam Architectencafé #4

Oktober

05.10.23

18:00
Arcam

Barcam is het nieuwe maandelijkse architectencafé van Amsterdam, door en voor architecten en iedereen uit de bouwwereld in de MRA op de eerste donderdag van de maand.

Met drankjes aan de kade bij Arcam en een onconventioneel kort programma wordt de Barcam jouw hub voor inspiratie. Ontmoet gelijkgestemden en nieuwe mensen uit de vakgemeenschap en deel de laatste nieuwtjes.

Thema: The International Borrel
Ontdek de grenzeloze wereld van architectuur

In een tijd waarin architectuur geen grenzen kent, hebben architectenbureaus wereldwijd projecten en teams die over landsgrenzen heen reiken. Tijdens deze herfsteditie vieren we de internationale ‘architectuurcultuur’, maar kijken we ook waar nieuwkomers tegenaan lopen. Verbreed je netwerk en perspectief op architectuur tijdens deze Barcam.

Dit thema wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met stichting UAF, die zich inzet voor het ondersteunen van hoogopgeleide nieuwkomers.

Met klem nodigen we nieuwkomers en internationale medewerkers uit om mee te borrelen en hun ervaringen te delen.

Praktische info

Barcam #4
Datum: donderdag 5 oktober 2023
Tijd: inloop vanaf 18.00 uur, aanmelden niet nodig!
Locatie: Arcam, Prins Hendrikkade 600

Drankjes hebben schappelijke prijzen

Van harte welkom namens de Barcam commissie

Barcam wordt georganiseerd door Katja de Winter (Ponec De Winter), Surya Steijlen (LEVS architecten), Sanne Oehlers (Mecanoo), Wilco van Oosten en Robin Beers (INBO), Valentijn Kaal (AM), Judith Tillie (Woonzorg Nederland), Jaap van den Hoogen en Juliette Zegers (de Architekten Cie.) en Sjaan van der Tol (Arcam)

Website by HOAX Amsterdam