Tafel van Arcam

Uniek netwerk met bevlogen professionals

De Tafel van Arcam is de exclusieve netwerkclub van Arcam. Drie keer per jaar komen we in een inspirerende setting en op een bijzondere locatie bijeen en gaan we als tafelgenoten – onder het genot van goed eten en drinken – met elkaar in gesprek over architectuur en Amsterdam.

Tafel van Arcam in 2023

Save the date!

Op dinsdag 4 april zijn we welkom in het nieuwe kantoor van Studioninedots, Karper K op de Karperweg in het Schinkelkwartier

Op dinsdag 11 juli zijn we te gast bij MVSA op de Moermanskkade in de Houthaven

Op dinsdag 14 november nodigt Team V Architectuur ons uit op hun nieuwe hoofdkantoor in Overhoeks

VOOR WIE?
De Tafel van Arcam is er voor architecten, ontwikkelaars, investeerders, ambtenaren, volkshuisvesters, aannemers, toeleveranciers en geïnspireerde outsiders die gevestigd en/of actief zijn in Amsterdam.

WAT?
De avonden bestaan uit een inhoudelijk programma en een gezamenlijk diner. Elke bijeenkomst adresseert een eigen thema als leidraad voor gesprek en ontmoeting. Wisselende teams van drie smaakmakers uit de gelederen van het tafelgenootschap dragen ideeën aan en introduceren het onderwerp dat zij willen agenderen.

LIDMAATSCHAP
Een lidmaatschap kost € 275,00 per jaar exclusief btw. Extra lidmaatschappen, bijvoorbeeld voor je collega’s, kosten € 82,50 per lid/per jaar extra.

Met je lidmaatschap behoor je tot een uniek netwerk van bevlogen professionals én ondersteun je het inhoudelijk werk van Arcam. Een lidmaatschap geeft toegang tot twee avonden per jaar. Alle drie de Tafels bijwonen? Dan ontvang je een extra factuur aan het einde van het jaar voor € 60 per persoon extra. De maaltijd en drankjes zijn inbegrepen.

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Voordragen

Leden van de Tafel van Arcam dragen vanuit hun netwerk nieuwe leden voor waarmee het huidige netwerk van zo’n 200 personen zich continu uitbreidt. Iemand voordragen of in aanmerking komen voor een lidmaatschap? Neem contact met ons op!

Vincent van Kekerix
Zakelijk Leider
T 020 26 16 662
E vincent@arcam.nl

Website by HOAX Amsterdam