Barcam Architectencafé #3

September

07.09.23

18:00
Arcam

Barcam is het nieuwe maandelijkse architectencafé van Amsterdam, door en voor architecten en iedereen uit de bouwwereld in de MRA op de eerste donderdag van de maand.

Met drankjes aan de kade bij Arcam en een onconventioneel kort programma wordt de Barcam jouw hub voor inspiratie. Ontmoet gelijkgestemden en nieuwe mensen uit de vakgemeenschap en deel de laatste nieuwtjes.

Barcam Architectencafé #3 - Maquettebouw
7 september 2023

De derde editie van de Barcam vindt plaats in de laatste week van de tentoonstelling ‘Out of Office – Amsterdamse maquettes op reis‘. (te zien t/m 10 september)

Dit is je kans om met je collega’s bijna 40 maquettes bij elkaar te zien van actuele Amsterdamse projecten. Samen met Kaita Shinagawa (Studio KU+), Adam Doyce Transue (Studio Transue) beiden oprichters van maquettestudio’s én Dirk Hoogeveen (maquettebouwer) gaan we in gesprek over de toekomst van maquettes.

We stippen de diverse technieken en innovaties in maquettebouw aan en bespreken de betekenis van maquettes voor architectuur(prijsvragen), onder het genot van drankjes én verse pizza van Holy Moly Pizza!

De Barcam commissie

Barcam wordt georganiseerd door Katja de Winter (Ponec De Winter), Surya Steijlen (LEVS architecten), Sanne Oehlers (Mecanoo), Wilco van Oosten en Robin Beers (INBO), Valentijn Kaal (AM), Judith Tillie (Woonzorg Nederland), Sjaan van der Tol (Arcam)

Praktische info

Barcam #3
Datum: donderdag 7 september 2023
Tijd: start 18.00 uur
Locatie: Arcam, binnen en buiten op de kade
Gratis entree, wel graag even reserveren >
Drankjes (en pizza deze keer) hebben schappelijke prijzen

Meld je aan!

Vind jij een architectencafé ook belangrijk? Maak dan een succes van Barcam en zorg dat je er bij bent tijdens deze editie! Meld je aan via het online formulier.

Website by HOAX Amsterdam