Online informatiebijeenkomst design-charette Hart van Holendrecht

10.11.21

10:00—11:30
Online

Ben je geïnteresseerd in de design-charette Hart van Holendrecht? Woon dan ook de online informatiebijeenkomst bij op woensdag 10 november van 10:00 tot 11:30 uur live via Zoom.

In het eerste uur informeren we je over de invulling van de design-charette. Indira van ‘t Klooster en Jorn Zwart (Arcam) vertellen meer over de procedure en planning, Boudewijn Boon en Frank Suurenbroek (HvA) informeren je over hun lopende onderzoek met betrekking tot veerkrachtigheid en Imke Veltmeijer en Marion Kranenburg (Eigen Haard) sluiten af door meer te vertellen over de casus Holendrecht.

In het laatste halfuur heb je de mogelijkheid tot vragenstellen.

Online bijeenkomst

Neem geheel vrijblijvend deel aan de informatiebijeenkomst over de design-charette. 

Stuur bij voorkeur vooraf ook even een mail naar jorn@arcam.nl om je aanwezigheid aan te kondigen.

Hart van Holendrecht
Design-charette van 9 t/m 15 december 2021

In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en Eigen Haard organiseert Arcam een design-charette (ontwerpstudio) waarin het Hart van Holendrecht centraal staat. In de design-charette van 9 t/m 15 december 2021 gaan drie ontwerpteams één week intensief aan de slag rondom drie vragen:

– Hoe kan in de wijk ‘Hart van Holendrecht’ de sociale en ecologische veerkracht worden verbeterd door ruimtelijke ingrepen?

– Welke rol kan een herinterpretatie van de zone tussen private en publieke ruimte (van plint tot plein) daarbij spelen?

– Hoe kan de bestaande bebouwing optimaal profiteren van de nieuwbouwopgave aan het plein?

Wil je deel uitmaken van één van die ontwerpteams? Bekijk dan nu de Open Call. Je hebt tot 21 november, 23.59 uur te tijd om je aan te melden!

 

 

Website by HOAX Amsterdam