Barcam Architectencafé #2

06.07.23

18:00—22:00
Arcam

De Barcam commissie nodigt je van harte uit voor de tweede editie op donderdag 6 juli, vanaf 18 uur.

Barcam is het nieuwe maandelijkse architectencafé van Amsterdam, door en voor architecten en iedereen uit de bouwwereld in de MRA op de eerste donderdag van de maand.

Met drankjes aan de kade bij Arcam en een onconventioneel kort programma (start 19 uur) wordt de Barcam jouw hub voor inspiratie. Ontmoet gelijkgestemden én nieuwe mensen uit de vakgemeenschap en deel het laatste nieuws.

Donderdag 6 juli
Zomercasus: Marineterrein

Terwijl een grote groep Amsterdammers tijdens hete dagen verkoeling zoekt op het Marineterrein, is deze geliefde plek door strenge regelgeving en een fluctuerende waterkwaliteit tot op heden nog geen officiële zwemlocatie.

Wel wordt er op het Marineterrein al geruime tijd data verzameld over de waterkwaliteit en de bezoekersaantallen. Tijdens deze zomereditie gaan we, aan de hand van verzamelde data, in op de uitdagingen van zwemmen in de stad. Dit doen we, om 19 uur, samen met Tom van Arman, ‘Smart City’ Strateeg en toekomstbestendige stadsmaker.

Dit alles wordt natuurlijk vergezeld van zomerse drankjes. Neem bij lekker weer je badhanddoek mee, ga zelf de uitdaging aan en spring in het Oosterdok!

De volgende editie vindt plaats na de zomervakantie op donderdag 7 september.

Namens de Barcamissie:

Katja de Winter (Ponec De Winter), Surya Steijlen (LEVS architecten), Sanne Oehlers (Mecanoo), Wilco van Oosten en Robin Beers (INBO), Valentijn Kaal (AM), Judith Tillie (Woonzorg Nederland), Sjaan van der Tol (Arcam)

RSVP

Vind jij een architectencafé ook belangrijk? Maak dan een succes van Barcam en zorg dat je er bij bent. Reserveer via het online formulier.

Website by HOAX Amsterdam