GEANNULEERD WEGENS DE STORM Barcam Architectencafé #5

November

02.11.23

18:00
Arcam
Elke eerste donderdag van de maand

Barcam is het nieuwe maandelijkse architectencafé van Amsterdam, door en voor architecten en iedereen uit de bouwwereld in de MRA op de eerste donderdag van de maand.

Met drankjes aan de kade bij Arcam en een onconventioneel kort programma wordt de Barcam jouw hub voor inspiratie. Ontmoet gelijkgestemden en nieuwe mensen uit de vakgemeenschap en deel de laatste nieuwtjes.

Sneak Preview nieuwe Arcam-galerie

Op vrijdag 3 november heropent Arcam met een nieuw, modulair en inclusiever tentoonstellingsontwerp. Onderdeel van de transformatie van de galerie is een splinternieuwe multimediale installatie – ‘Modelstad Haven-Stad‘ – die het ruimtelijke verhaal van Haven-Stad vertelt – de grootste stadsuitbreiding van Nederland en de grootste uitbreiding van Amsterdam sinds IJburg.

Op donderdag 2 november geven we jou als professional uit de architectuursector in de MRA een sneak preview van de nieuwe galerie. Waar het openingsprogramma van 3 november meer gericht is op de toegankelijkheid van het ontwerp, richten we ons tijdens Barcam #5 op Modelstad Haven-Stad en de bijbehorende ruimtelijke vraagstukken zoals een gezonde verdeling van wonen en bedrijvigheid.

Barcam commissie

Barcam wordt georganiseerd door Katja de Winter (Ponec De Winter), Surya Steijlen (LEVS architecten), Sanne Oehlers (Mecanoo), Wilco van Oosten en Robin Beers (INBO), Valentijn Kaal (AM), Judith Tillie (Woonzorg Nederland), Jaap van den Hoogen en Juliette Zegers (de Architekten Cie.) en Sjaan van der Tol (Arcam)

Praktische info

Datum: donderdag 2 november 2023
Tijd: inloop vanaf 18.00 uur, aanmelden niet nodig!
Locatie: Arcam, Prins Hendrikkade 600
Voertaal: Engels

Drankjes hebben schappelijke prijzen

Website by HOAX Amsterdam