UNStudio nieuwe sponsor Arcam

17.04.23 Arcam

Het werk van Arcam wordt ondersteund door subsidiegevers, sponsors, fondsen, partners en particulieren. Sponsors en Arcam hebben een bijzondere relatie, niet alleen een ondersteunende, maar ook een inhoudelijke. In een reeks interviews laten we je kennismaken met nieuwe of langlopende en bijgetekende sponsors.

Wat is UNStudio voor een ontwerpbureau?

UNStudio is een internationaal ontwerpbureau dat over de hele wereld gezonde en duurzame projecten realiseert. Het team ontwerpt alles van steden tot luchthavens, van gebouwen tot bruggen, van belevingen tot merken en producten. Een passie voor innovatie staat centraal in het werk.

Waarom steunt UNStudio het werk van Arcam?

Amsterdam is de thuisbasis voor 250 collega’s die in ons bureau aan de Stadhouderskade werken. Hoewel wij projecten wereldwijd realiseren hechten wij er veel aan betrokken te zijn bij thema’s en projecten die gerelateerd zijn aan de gebouwde omgeving in Amsterdam. Arcam biedt ons de mogelijkheid te verbinden met het Amsterdamse Netwerk dat zich bezighoudt met de gebouwde omgeving, Arcam informeert een breed publiek over thema’s die wij belangrijk vinden in ontwerp en architectuur en Arcam verdiept het debat over thema’s die belangrijk zijn voor de stad. Kortom het was hoog tijd dat wij Arcam gingen sponsoren.

Met welk Amsterdams project wil je het Arcam publiek laten kennismaken?

Booking.com
Als je bij Arcam uit het raam kijkt zie je de nieuwe stadscampus van Booking.com. Dit project vormt het sluitstuk van de ontwikkeling van het Oosterdokseiland, en is een van de grootste binnenstedelijke ontwikkelingen in Europa. Dagelijks komen hier zo’n 4.000 mensen te werken op een plek die ontworpen is om gezondheid te stimuleren, gemeenschapsvorming te bevorderen en positieve impact terug te leveren aan de stad. Het gebouw overtreft alle duurzaamheidseisen en heeft een BREAM Excellent certificering. Dat is een certificering, wij willen heel graag laten zien hoe een holistische ontwerpbenadering geleid heeft tot keuzes die substantieel bijdragen aan de gezondheid van de gebruikers in het gebouw.

Ook sponsor van Arcam worden?

Wij gaan met onze sponsors in gesprek om ook inhoudelijk op elkaar aan te sluiten. Door een relatie aan te gaan met Arcam ga je als sponsor ook indirect een relatie aan met het netwerk en publiek van Arcam.

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met:

Vincent van Kekerix
Zakelijk Leider
T 020 26 16 662
E vincent@arcam.nl

Website by HOAX Amsterdam