Vincent van Kekerix, zakelijk leider Arcam, benoemd tot directeur-bestuurder bij Fluxus

08.02.24 Arcam

Vandaag is bekend gemaakt dat Vincent van Kekerix, zakelijk leider bij Arcam, is benoemd tot directeur-bestuurder bij Fluxus. Dat is een geweldige kans die perfect past bij Vincent’s capaciteiten en passies. We zijn dan ook heel trots op deze benoeming en feliciteren Vincent van harte met zijn nieuwe baan.

Vincent heeft in de jaren dat hij bij Arcam werkte veel bijgedragen aan de verdere professionalisering en financiƫle stabilisering van Arcam. Onder zijn trefzekere leiding zijn, zowel intern als extern, diverse bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. We gaan hem dan ook enorm missen, als organisatie en persoonlijk.

We wensen Vincent heel veel succes bij Fluxus en moeten zelf dus op zoek naar een waardige opvolger. Ben je een proactieve teamspeler die het leuk vindt om via financiƫn cultuur te maken? Ben je gewend om kleine, dynamische organisaties zakelijk verder te brengen? Heb je een stevig netwerk binnen de bouwketen en voel je je verbonden met Amsterdam? Misschien ben jij dan degene die we zoeken.

Website by HOAX Amsterdam